Vroeger & Nu

Sinds 1892 is de familie 'Van den Belt' werkzaam binnen de AGF handel.  De eerste generatie 'Van den Belt' begon met een hondekar te venten, hij was de stamvader van ons bedrijf. Zijn zoon was wat moderner, hij ventte ook, maar met een ventwagen waarbij een paard de kar trok.

Zo modern als hij was, ging zijn interesse ook uit naar een winkel, dus deze ontstond aan de Dorpstraat nr. 30 in Heerde. De plaats is door de jaren heen hetzelfde gebleven, alleen de bedrijfsopzet is beduidend anders geworden.

Vervolgens werd zijn zoon ook betrokken bij de AGF handel. Als jonge man moest hij het vak leren bij de basis, dus ook venten met de groente en fruit kar.

In de jaren 80 kwam de eerste grote verandering, de winkel werd sterk veranderd. De toen moderne opvatting van een AGF zaak, die zeker meer gemak moest bieden aan de klanten, kwam tot stand.

Rauwkosten was het credo, steeds meer producten bewerken en de gemaksvoeding deed zijn intrede. De huidige winkel is nu al voor de derde keer gerenoveerd en omgebouwd tot een zeer moderne winkel.

Kopen is bij ons een beleving geworden. Een belevingwinkel waar de klant het gevoel van 'thuiskomen' kan ervaren en zo bedoelen wij het ook!

Foto 1 | Omschrijving Foto 2 | Omschrijving